Charlottenlund: 53 84 50 04
Frederiksberg: 53 78 50 04
Torvehallerne: 53 50 50 04
Waterfront: 53 77 50 04
Kontor: 20 68 84 27

Elsker du sushi? - Det gør vi!

Elsker du sushi? - Det gør vi!

Sushi kræver omhu og langvarigt fokus at mestre. Sushi Lovers filosofi handler om respekt for håndværket og for smagen og vi fokuserer på

- den friske fisk

- den smukke udskæring

- de perfekte ris

- det rigtige forhold mellem ris og fyld

- en lyst til at tilføje sushien en kant og en retning gennem nye og kendte råvarer og metoder, som gør det til en særlig oplevelse at spise hos Sushi Lovers.

Vi arbejder hver dag for at udvikle os og skabe nye og endnu mere velsmagende sushikombinationer.

Derfor blev vi to år i træk udvalgt til at deltage i World Sushi Cup i Tokyo (2013 og 2014), hvor vi i 2014 blev placeret som nummer 4 i 'Creative Sushi', kun 2 point fra vinderen.

 

Lad os forkæle jeres sanser i hyggelige omgivelser, og lad vores dygtige kokke og tjenere guide jer ind i vores smagsunivers.

Hos Sushi Lovers er smagen og præsentationen af maden altid i højsædet, og vores sushi er gennemtænkt og velsmagende og sammensat af de bedste råvarer. Vores mål er at give dig en madoplevelse ud over det sædvanlige – hver gang.

Du finder Sushi Lovers i Charlottenlund og i Torvehallerne i København.

 

Bestil din sushi som takeaway online eller telefonisk

Du kan bestille de mest populære af vores sushi-menuer online som takeaway. Vælg blot hvilken menu og hvor du ønsker at afhente din mad. Du kan også bestille hele menukortet telefonisk.

 

Alle kan lære at lave sushi

I vores eventrum i Charlottenlund laver vi hele året sjove arrangementer, lærerige undervisningsdage og kurser for børn, voksne og virksomheder, og inviterer gæstekokke fra nær og fjern til at 'lege med maden'.

 

Følg med og hold dig opdateret

Alt dette kan du høre mere om hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller følger os på Facebook for Torvehallerne eller Charlottenlund.

Skal dine medarbejdere på teambuilding?


Tasting menuer


Gavekort til sushielskere